Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Снопи для відпочиваючих

08 липня, 00:00
Сьогодні ми поговоримо про снопи як декоративну прикрасу вашого інтер’єру. Для початку, «осідлавши» свій автомобіль і налаштувавшись на улюблену радіохвилю, заглибтесь у дослідження заміських просторів. А коли ви любитель пішохідних прогулянок, то вам і карти в руки (географічні, ясна річ).

У принципі, вам повинні сподобатися колоски пшениці, ячменю, проса й інших злакових. Можна також використати пижмо, деревій, мак, зайцехвостик, нігему тощо. Для збору вам буде потрібен секатор замість знайомого вам серпа. При складанні снопа слід використовувати лише однорідні рослини, акуратно розташовуючи їх на одному рівні. Зв’язуються снопи мотузком чи декоративною тасьмою, підвішуються голівками вниз і висушуються. Можливі варіанти прикрашання снопів живими композиціями. Для цього висушений сніп фіксують у вертикальному положенні, а на його вершині закріплюють мисочку з оазою, в якій виконують композицію.

Нині в моді мінімалізм, тож прості, невигадливі снопи ви можете розташувати у простих горщиках і між ними, й це створить атмосферу затишку й гармонії. І загалом, снопи можна поставити на шафу, на підлогу, на стіл, на полиці. Їх можна підвішувати на вікнах, арках, верандах і балконах. Їх можна прив’язати до сходів і металевих конструкцій. Їх можна пришивати, прикручувати, фіксувати під нахилом і викладати «гірками», кінець-кінцем, їх можна просто розкидати... і лягти на них відпочити! Ви це заслужили!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати