Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Солідарність Франції з Україною

У Львові виступить всесвітньо відомий віолончеліст Готьє Капюсон
11 квітня, 11:34
Дует Франк Брале і Готьє Капюсон

Виступ відбудеться у Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика, де розповідають, що своїм приїздом музикант із Франції хоче висловити солідарність із героїчним українським народом. Подія запланована на вівторок, 12 квітня, на 15.00 у Концертному залі імені Станіслава Людкевича.

Довідково:

Готьє Капюсон є одним з найвідоміших віолончелістів XXI століття. Виступає з найвідомішими виконавцями та диригентами планети. У Парижі Капюсон керує класом мистецтва гри на віолончелі, який створив у 2014 році при Фундації Луї Віттона. Лауреат численних премій. Грає на інструменті 1701 року –  майстра Маттео Гофріллера, який має назву «Амбасадор».  Також має віолончель 1746 року – Джозефа Контрераса , надану BSI (Banca della Svizzera Italiana).

Віолончеліст Готьє Капюсон

Разом з віолончелістом у Львівській філармонії виступатиме французький піаніст Франк Брале, якого з Готьє Капюсоном вже впродовж багатьох років об’єднують творчі проєкти, виступи та записи на найвідоміших музичних лейблах.

З французьким дуетом у події публіка також почує українських музикантів – Миколу Гав’юка (скрипка) та Устима Жука (альт).

У програмі – твори Бетховена, Шуберта, Шумана, Мендельсона, Елгара, Мессіана, Масне, Монті, популярні класичні композиції. А ще – світової слави «Мелодія» нашого світлої пам'яті Мирослава Михайловича Скорика.

Піаніст Франк Брале

Вхід на концерт «Солідарність Франції з Україною» – вільний, але за попередньою реєстрацією, бо кількість місць у залі обмежена через всім нам відомі обставини. Концерт триватиме близько години.

Хто не матиме можливості безпосередньо відвідати подію, зможе переглянути її на офіційному YouTube-каналі Львівської національної філармонії. Трансляція відбудеться 12 квітня о 12.00 і буде збережена для перегляду.

Зареєструватися на концерт можна тут

Трансляція події відбуватиметься тут

І пропонують організатори концерту вже зараз послухати, як звучить віолончель Готьє Капюсона

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати