Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Як схуднути за один день

Рекомендації «зірок»
22 січня, 00:00

Всім давно відомо, що для того, щоб добре виглядати, треба регулярно відвідувати тренажерну залу, дотримуватися дієти, вести здоровий спосіб життя. Виходить це далеко не в усіх, і багато хто з цим мириться. Однак коли справа доходить до вечірки, то тут уже кожна дівчина хоче показати себе виключно з кращого боку.

Опитування громадської думки показали, що з зовнішніх недоліків більшість представниць прекрасної статі стурбовані передусім надмірною повнотою, пише pravda.ru, посилаючись на The Sun. Боротися з нею можна — існує безліч різних дієт і оздоровчих програм, направлених на зниження ваги, але що робити, якщо до вечірки залишився один день?

Не варто впадати у відчай. Сьогодні на допомогу всім тим, хто опинився в такій скрутній ситуації, приходять зірки шоу-бізнесу зі своїми безцінними порадами про те, як схуднути за один день і вже до вечора бути в центрі уваги на будь-якій вечірці.

1. За день до вечірки ви можете зробити свій живіт пласким, якщо скоротите вміст рідини в організмі, радить відома співачка Мерайя Керрі. Ви можете або просто вживати менше рідини, або придбати в аптеці спеціальні препарати на основі морських солей і водоростей, які знижують вміст рідини в організмі. Однак наступного дня не рекомендується вживати багато води, солі та цукру. Це може негативно позначитися на вашому здоров’ї.

2. Вікторія Бекхем радить скористатися загаром. Необхідно нанести тонкий шар автозагару на ті місця, які ви хочете приховати. Якщо зробити все правильно, то складеться враження, що у вас там м’язи, а не жир. Однак, щоб не вийшло гірше, Вікторія радить звернутися до спеціального салону, де за розв’язання вашої проблеми візьмуться професіонали.

3. Візажисти багатьох знаменитостей говорять, що багато які недоліки вашого тіла можна виправити за допомогою макіяжу. Збільшивши виразність очей, губ і вилиць, можна створити ілюзію витонченого обличчя. Якщо все зробити правильно, то погляди багатьох будуть прикуті до вашого обличчя, а не до тіла.

4. Бріджит Джонс радить піддягати дуже обтислі еластичні шорти. Цьому вона навчилася в своєї бабусі. Їх можна придбати в аптеці або спортивному магазині. «Якісні еластичні шорти зроблять вас стрункіше без дієт і шкоди для здоров’я», — говорить Джонс.

5. Стежте за осанкою. У цьому нічого нового немає, однак правильна осанка «зробить» вас вищою на 2— 3 сантиметри, а отже, — стрункішою. Стилісти рекомендують рівно тримати голову над широко розпрямленими плечима. Підборіддя має бути дещо піднесене. Нічого складного в цьому немає, єдина проблема полягає в тому, щоб зробити правильну осанку своєю звичкою.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати