Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Російська машина часу

24 березня, 13:00

Кажуть, що росіяни нічого свого не здатні винайти й розробити. Все у них або вкрадене у ненависного їм, та до того ж і «гнилого» Заходу, або ж продане їм все тим же Заходом чи Китаєм. Та це неправда. Точніше, не повна правда. Вони змогли винайти та запустити на повну потужність на горе як ближнім, так і дальнім сусідам першу у світі машину часу. Щоправда, через ядерну зброю і загрозу її повномасштабного застосування сьогодні на планеті Земля «дальніх» вже не віднайти.

Отже, колективний путін, на якого перетворилось сьогодні 86,6 % росіян, за їхньою логікою, знову веде «героїчну битву», «как наши деды воевали» за «нашу великую Родину» не з ким іншим, а з тим самим ворогом, що і 80 років тому – фашизмом та нацизмом. Адже саме «86,6% росіян толерують і підтримують потенційний напад на країни Євросоюзу серед яких Польща, Естонія, Латвія, Литва, Болгарія, Чехія, Словаччина та інші. Про це свідчать результати соціологічного опитування Active Group», - сповіщають ЗМІ.

І недаремно на всю голову «забембана» маса за порєбріком ще і до цього часу, попри гори мертвих власних синів і чоловіків, все ще мріє про «можем повторить». А між тим ще й до цього часу дехто з дикторів українського спільного теле- та радіомарафону говорить про те, що кадри розгромлених українських міст, продемонстровані населенню ерефії, змінять ставлення росіян до війни та примусять вважати Путіна фашистом. Та невже? Процитую відомого одеського телеведучого, а тепер воїна ЗСУ Колю Сєрьгу: «Сложно говорить с теми, у кого нет ушей». Додам, ще й очей, щоб побачити. Мабуть, не лише мені доводиться майже щодня чути історії від друзів, знайомих і навіть незнайомих у чергах про телефонні розмови з родичами після нападу Росії, чи відтепер вже не друзями, з Москви, Санкт-Петербурга, Брянська, Челябінська тощо про їхнє «правое дело» на нашій українській землі. Бо не лише «великий пу» вірить, що за ними правда, отже й перемога теж за ними, за отими 86,6% путіноїдів, з яких складається сучасна Росія. Персонально у мене виникло враження, що вони начебто всі разом застрягли у часі десь між 1941-1945 роками, бо накладають нинішню ситуацію з війною проти України на ту, Велікую Отєчєствєнную. Вони щиро борються з нацизмом і фашизмом! У це важко повірити, але ж це проговорювалося у приватних телефонних розмовах! Коли ж наші співвітчизники намагалися прояснити ситуацію, відключався телефон. Тим 86,6% не потрібна правда! У них є колективні марення, отже, стан зміненої свідомості у абсолютної маси населення. І це влаштовує путіноїдів. Їм комфортно знаходитись у своєму інформаційному пузирі, як наркоманові у країні власних кайфових ілюзій. До речі, думаю, що «путіноїд» так само приживеться щодо сучасної ерефії, як совок щодо СРСР.

Величезна дурниця, як на мою думку, стверджувати, що у путінського режиму немає ідеології. Жодна тоталітарна держава не змогла б і дня проіснувати без тотальної ідеологічної обробки мізків людей за допомогою саме ідеологічної пропагандистської машини та тієї біомаси, в яку ця машина перетворює власне населення. Видається, що в основі цього експерименту над людською масою території спочатку Московії, а потім і Російської імперії у всіх її іпостасях включно з нинішнім путлєр-рейхом лежить не лише «загадочная русская душа», але й багато столітній біологічний експеримент по розлюдненню людини, який проводиться самою Росією над власним народом. Полягає він у споюванні горілкою («водочкой сладкой») населення «великой страны» от вже майже п’ять століть поспіль, починаючи від насаджування кабаків за наказом першого вінчаного на царство всєя Русі великого князя московського Івана Грозного. Увесь цей час процес алкоголізації «святой Руси» йшов під супроводом, як би ми зараз сказали, пропаганди алкоголізму. Подивіться на обличчя російських військовополонених. На багатьох із них написано: тяжко питущий.

У минулому, тепер вже в далекі часи до 2014 року, коли ще з російськими колегами з МГИМО (Московский государственный институт международных отношений, якщо хтось не знає), які вільно «отрабатывали юг и восток Украины» за Януковича, та й раніше, ми зустрічались на наукових конференціях; під час неформальних спілкувань я задавала питання про те, чому вони так страшно багато п’ють дуже міцного пійла. Вони в один голос відповідали, що в Росії неможливо зробити хоч якусь кар’єру, якщо ти непитущий. Наука винятком не була. А як відомо, психіка алкоголіка зазнає непоправних дегенеративних змін. Що й видно по обличчях та поведінці полонених росіян. А якщо це відбувається століттями? Мабуть, йдуть незворотні мутації.

Цікавим є й той факт, що й жінки ерефії при запитанні, чи цей поголовний алкоголізм їх не турбує, відповідали, що в Росії п’ють усі, й чоловіки, й жінки. І «всі якось живуть», то й вони проживуть з усіма.

Окрім усього іншого алкоголізм пригнічує волю людини, що ми й спостерігаємо 22 роки «долгого государства Путина» (В. Сурков). А тотальна ідеологічна обробка путінськими інформаційними військами плюс тяжко питуще населення й витворили ту орду, що прийшла нас вбивати.

Справедливості заради варто сказати, що загрози тотальної алкоголізації народу розуміли в тій же Росії. Про це кричали кращі письменники й науковці. Вводились сухі закони, як-от у пізньому СРСР. Та вони були вкрай недолугими та неефективними. Проте при добряче питущому президентові Єльцині Росія вже масово не відмовлялась від чарки міцного. А при Путіні це стало правилом поведінки. І це ясно, адже споювання народу – це класичний метод контролю й маніпулювання ним.

Дійсність і галюцинації в ерефівському пропитому мізкові настільки злютловані, що багато хто з них бачать себе отими дідами-визволителями, які пройшли всю Європу і «могут повторить». Схоже, що попри все компанія Пу і Ко таки готує Третю світову війну, якщо, звичайно, увесь загрожений світ таки не наважиться укоськати цього людожера та не привести до тями його поплічників. Нині, як слушно зауважив Віктор Шендерович, путінському режимові вдалося сконсолідувати масову свідомість російського населення навколо «молі», якій саме оте населення дозволило «перетворитись на дракона». І саме за це сьогодні розплачується Україна тисячами життів своїх громадян. А оті одіозні 86,6% рашистів, що хочуть разом зі своїм пуйлом вдарити по ЄС, – це чергова підстава для запланованого дійства, як для сусіднього Лукашенка оголошені ним виграні 80% на виборах стали підставою для масового терору «уважаемых белорусских граждан».

В нещодавньому інтерв’ю СNN Володимир Зеленський сказав, що Україна повинна використовувати будь-який формат, щоб мати можливість поговорити з Путіним. Але якщо ці спроби не увінчаються успіхом, це буде точною ознакою початку Третьої світової війни.

Сьогодні є реальна небезпека: якщо цивілізований світ ще потягне з приведенням до тями путлєра, той може шандарахнути ядерною ракетою по «загнилій» західній цивілізації під радісне ревище отих 86,6% із «загадочной русской душой». Отже, треба повертати мандрівців на машині часу в реальність жорсткими методами. Зрештою, часто хірургічне втручання рятує життя.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати