Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Спецоперація "Безвіз"

25 листопада, 18:32

Неможливо одночасно говорити, що Путин укріплює свій вплив на Європу і звинувачувати Україну в тому, що ЄС не бажає давати нам безвіз. Це вони - європейці, перелякані, цинічні та безпринципні не виконали обіцянку і тепер не знають як все це пояснити. Путін маніпулює Європою, яка крутить Україною, що той циган сонцем.Це потрібно розуміти і не збуджуватися через те, що "вони нам винні".  Їм соромно, але...

А от те, під яким соусом зараз розкручується тема безвізу в Україні - це спецоперація. Як і невиправдано збільшена свого часу у цінності ідея надання Україні безвізу - це теж спецоперація. Тільки маніпуляторів місцевого гатунку, які бажали приписати собі легкі перемоги і не врахували наслідків.

Нам потрібно робити висновки. Це ми дозволили маніпулювати собою, та своєю зайвою чуттєвістю зробили маніпуляцію європейськими обивателями - вдалим способом утримувати країну в зоні впливу агресора.

Євроромантизму потрібно позбавлятися. Нас там не чекають. Але чи має це нас зупиняти. В Європу, тобто до європейських цінностей, яких в Європі вже давно нема - треба іти. Треба прагнути Європи, як цивілізації, найвищої ліги, яка є повною протилежністю руського миру.

Треба робити висновки і не втрачати мети. А провокаторів: як безвізооптимістів, так і безвізопесемистів - женіть до біса. Вони намагаються нажитися на проблемі, яка за межами нашої української компетенції. І їм байдуже, що вони відволікають нас від того, що у наших силах і що без нас для нас ніхто не зробить. Роби що маєш і будь що буде. Ось як ми маємо зараз дивитися на себе, світ і ситуацію. А для цього нам не варто займатися саморуйнацією на радість ворога.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати