Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Доба в ООС: окупанти 12 разів відкривали вогонь, двоє захисників поранені

01 липня, 09:10

30 червня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Внаслідок ворожого обстрілу двоє українських захисників отримали поранення.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

"Рішучими діями та ефективним застосуванням чергових вогневих засобів наші воїни припинили ворожі обстріли. Окупанти отримали адекватну відповідь від Об’єднаних сил. За даними розвідки, 30 червня наші захисники поранили трьох загарбників", - йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу населеного пункту Невельське агресор застосував міномети. Окупанти вели вогонь по наших засниках біля Водяного та Авдіївки та неподалік Пісків.

Заборонені Мінськими домовленостями міномети 120-го калібру загарбники використали і на підступах до Новотошківського, Новозванівки, Луганського та Зайцевого, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Ворожу провокацію зі станкових протитанкових гранатометів зафіксовано поруч Хутора Вільний.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати