Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Названі найбільш злісні прогульники з Верховної Ради

01 листопада, 16:42
Фото: УНІАН

Комітет виборців України проаналізував показники участі народних депутатів у голосуваннях Верховної Ради в жовтні, і з'ясував, хто є найбільш злісними прогульниками.

За інформацією КВУ, 13 народних депутатів пропустили 90% голосувань Ради в жовтні, а один з них не проголосував ні разу — це Віталій Данилов з ВО Батьківщина, повідомляє "Главред".

12 депутатів, які склали йому компанію в рейтингу, голосували частіше: Максим Єфімов (позафракційний) - взяв участь в 1% голосувань, Олександр Герега (група За майбутнє) - 2%, Андрій Деркач (позафракційний) - 2%, Антон Яценко (За майбутнє) - 3%, Юлія Льовочкіна (ОПЗЖ) - 4%, Ігор Абрамович (ОПЗЖ) - 4%, Вадим Столар (ОПЗЖ) - 5%, Сергій Тарута (ВО Батьківщина) - 6%, Вадим Рабинович (ОПЗЖ) - 7 %, Олександр Фельдман (ОПЗЖ) - 9%, Сергій Лабазюк (позафракційний) - 10%, Федір Христенко (ОПЗЖ) - 10%.

Офіційно депутати пропустили голосування без поважних причин (тобто, не через хворобу, через відпустки або відрядження).

За інформацією КВУ, в порівнянні з вереснем кількість депутатів, які майже не голосували, дещо зменшилася (17 у вересні на 13 в жовтні).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати