Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу окупанти чотири рази порушили "тишу", один український військовий загинув

02 лютого, 19:44

Російські окупаційні війська від початку доби чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовий Об’єднаних сил загинув.

«Протягом поточної доби, 2 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню», - повідомляє пресслужба ОС у Фейсбуці.

Як зазначається, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» біля Кримського окупанти відкривали вогонь з підствольного гранатомета, а поблизу Південного — з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Крім того, неподалік Шумів окупанти вели в бік українських позицій прицільний снайперський вогонь. Внаслідок пострілу снайпера був тяжко поранений військовослужбовець, йому оперативно надали медичну допомогу, однак врятувати бійця не вдалося.

У пресслужбі також повідомили, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики відкривали прицільний вогонь з автоматичного станкового та станкового протитанкового гранатометів поблизу Павлополя.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", - зазначили в пресслужбі.

Як повідомлялось, протягом минулої доби, 1 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню. Бойових втрат серед українських захисників не було.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати