Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Посольство України в США рекомендує українцям уникати участі у протестах

02 червня, 16:46

Посольство України у Сполучених Штатах рекомендує українцям не брати участі у демонстраціях, що спалахнули після загибелі афроамериканця Джорджа Флойда.

Про це у Facebook зазначається на сторінці українського дипвідомства.

"У зв’язку з акціями протесту в окремих містах США, Посольство України в США рекомендує громадянам України уникати місць масового скупчення людей, не брати участі у демонстраціях, неухильно дотримуватися заходів безпеки та правил перебування іноземців у країні, виконувати законні вимоги правоохоронних органів, а також відстежувати повідомлення місцевих органів влади про розвиток ситуації", - йдеться у повідомленні.

У разі потрапляння у надзвичайну ситуацію, громадянам України слід звертатися до консульського відділу Посольства України у США, якщо знаходитесь у штаті Алабама, Аляска, Арканзас, Вірджинія, Делавер, Джорджія, Західна Вірджинія, Кентуккі, Луїзіана, Меріленд, Міссісіпі, Міссурі, Огайо, Оклахома, Південна Кароліна, Північна Кароліна, Теннессі, Техас та Флорида.

Контакти: Гаряча лінія +1 (202) 322 2616, e-mail: [email protected]

До Генерального консульства України у Нью-Йорку, якщо знаходитесь у штаті Вермонт, Коннектикут, Массачусетс, Мейн, Нью-Гемпшир, Нью-Джерсі, Нью-Йорк, Пенсильванія, Роуд Айленд.

Контакти: Гаряча лінія + 1 917 325 1444, e-mail: [email protected]

До Генерального консульства України у Чикаго, якщо знаходитесь у штаті Айова, Вісконсин, Іллінойс, Індіана, Канзас, Міннесота, Мічиган, Небраска, Південна Дакота та Північна Дакота.

Контакти: Гаряча лінія +1 312 536 9418, e-mail: [email protected]

До Генерального консульства України у Сан-Франциско, якщо знаходитесь у штаті Айдахо, Аризона, Вайомінг, Вашингтон, Гаваї, Каліфорнія, Колорадо, Монтана, Невада, Нью-Мексико, Орегон, Юта.

Контакти: Гаряча лінія +1 415 690 0460, e-mail: [email protected]

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати