Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Без вини винуватий: співака Андрія Заліска плутають з блогером-однофамільцем і обливають брудом

02 грудня, 13:57
Фото Unsplash/Oliur

Львівський співак, автор пісень, заслужений артист України Андрій Заліско піддався необґрунтованим нападам у мережі YouTube та в соцмережах через скандальне святкування – «голодну блогерську тусу» у львівському Будинку вчених 27 листопада, у День вшанування жертв голодоморів, організовану  Олександром Заліском з нагоди 29-річчя.

Ні в чому не винний, як мовиться, ні сном, ні духом, Андрій Заліско отримав зливу недобрих коментарів. 

«Люди не розібралися, хто є хто, і почали на мене нападати, – нарікає львів’янин. – Одна жіночка побажала: «Щоб постійно до тебе у снах приходили душі померлих від голоду», інша – «щоб я все життя голодував». Самі розумієте, нічого приємного! Прикро, що доводиться відповідати за чийсь ганебний крок».

На думку Андрія Заліска, блогер Олександр Заліско вчинив би правильно, якби переніс святкування на інший день. Але, вважає, про трагічну дату молодим і необізнаним, котрі не знають історії України, мало б нагадати й керівництво Будинку вчених. 

Співак наголошує, що зі скорботою щороку вшановує День пам'яті  жертв голодомору: «Це, велика трагедія, вчинена радянською владою проти нашого народу і країни. І ми маємо про це пам’ятати!».

Співак Андрій Заліско (Львів)

 

Блогер Олександр Заліско (Чернівці)

А для неуважних користувачів Інтернету, котрі кидають обвинувачення в бік артиста, – фото Андрія Заліска та Олександра Заліска. Знайдіть, будь ласка, бодай три відмінності, і все відразу стане на свої місця!

Тетяна КОЗИРЄВА, «День», Львів

Фото з відкритих джерел

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати