Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українська кондитерська компанія під брендом Disney планує переконати дітей обирати здорову їжу

03 лютого, 16:08
Фото: MickeyBlog.com

Дніпровська кондитерська компанія Truff Royal підписала контракт з Disney. Вони будуть виробляти солодощі без цукру і продавати їх в Україні під брендом американської корпорації.

Про це повідомляє Національний промисловий портал.

Переговори про співпрацю з українською компанією Truff Royal, яка виробляє здорові кондитерські вироби, відбувалися в польському офісі Disney, який відповідає за Східну Європу.

Нині контракт вже підписаний, і протягом року компанія буде виробляти вафлі та батончики з мінімальною кількістю цукру. Продавати їх будуть під брендом Disney: герої кінокомпанії на упаковці повинні переконати дітей відмовитися від шкідливої ​​їжі. Рецептуру обговорювали детально, протягом 10 місяців.

Disney буде отримувати роялті, але інших деталей сторони не розголошують.

Перед підписанням контракту Disney перевірив кондитерську компанію як роботодавця: чи відповідають умови роботи принципам компанії, рівень пожежної безпеки та використовуваних продуктів.

Truff Royal – українська кондитерська компанія з виробництвом в Дніпрі. Вона існує вже 13 років і виробляє вафлі, енергетичні батончики, цукерки тощо. Продукція не містить цукру і штучних ароматизаторів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати