Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сьогодні ми обираємо собі не лідера, ми обираємо майбутнє, - експерт

03 квітня, 10:40
Фото з архіву "Дня"

Відродження України не можливе без участі суспільства. Але «народ», «люди» — все це абстрактні поняття, за якими легко сховати власну безвідповідальність.

Таку думку в матеріалі Щоденна всеукраїнська газета "День" висловила експерт Лариса Волошина.

"На моє глибоке переконання, відродження України не можливе без участі суспільства. Але «народ», «люди» — все це абстрактні поняття, за якими легко сховати власну безвідповідальність. Моральний вибір — завжди особистий. Я обираю Україну", - йдеться в повідомленні.

Експерт переконана, що наступний парламент може бути строкатим та більш проросійським — президент, який має право накладання вето, розпуску парламенту стає чи не єдиною особою, яка зможе зупинити капітуляцію. Під тиском вулиці, безумовно.

"Я для себе вирішила, що поки можу, бути служити перемозі України, що піду на вулицю, якщо буде спроба проштовхнути план «примирителів» через українську Верховну Раду. Але я маю до кого апелювати. Тому я обираю Порошенка. Він для мене не лідер. Він той, якому я та такі як я висуватимемо вимоги заблокувати замирення з агресором за рахунок українських національних інтересів", - заявила Волошина.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати