Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Гонконзі тривають масові протести

03 листопада, 12:56
Фото straitstimes.com

У Гонконзі під час протестів напередодні затримали понад 200 людей. Також 54 людини було поранено та доставлено до лікарні.

Про це повідомляє УНН з посиланням на South China Morning Post.

"Понад 200 людей були затримані в суботу за правопорушення, пов'язані з протестами, включаючи незаконні збори і порушення заборони на носіння маски. Станом на 7:30 ранку в неділю 54 людини були поранені і доставлені в лікарню. Одна людина перебувала у тяжкому стані, 23 людини перебували в стабільному стані, а решта 30 осіб були виписані", - сказано у повідомленні.

Так, перша половина вихідних після неоднозначного рішення уряду дискваліфікувати кандидата Джошуа Вонг Чі-Фуна від участі у виборах в окружну раду закінчилася хаосом і насильством. Вкотре поліція зіткнулася з протестувальниками на вулицях Гонконгу. Зіткнення відбувалися головним чином в густонаселених комерційних районах.

Поліція використовувала водомети, сльозогінний газ, перцевий аерозоль і кийки, зустрівшись з полум'яними барикадами і коктейлями Молотова протестувальників.

Раніше було відомо про 17 людей, які отримали поранення під час масових антиурядових виступів у Гонконзі, які обернулися заворушеннями.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати