Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові демонструють олімпійські надії міста

03 грудня, 15:30

У Музеї Міста відкрилась фотовиставка #LvivOlympicHope, організована управлінням спорту Львівської міськради. На фотороботах зображені львівські спортсмени, на яких покладають великі надії під час Олімпійських та Паралімпійських ігор у Токіо.

Дана фотовиставка - це соціальний проєкт, метою якого є промоція та поєднання спортивної гордості міста та архітектури. Учасниками фотопроєкту є стипендіати ЛМР та кандидати на участь в Олімпійських та Паралімпійських іграх у Токіо

Зокрема на фотороботах фотографа Володимира Якимчука можна побачити срібну призерку юнацьких Олімпійських Ігор з художньої гімнастики Христину Пограничну, бронзову призерку Європейських Ігор з карате Галину Мельник, чемпіонку Європи та віце-чемпіонку світу з велотреку Олену Старікову, чемпіона Паралімпійських ігор-2016 з фехтування на візках Андрія Демчука, бронзового призера чемпіонату світу зі стрільби з лука Юрія Гавелка та інших. Всього у експозицію увійшла 21 світлина із зображенням спортсменів.

«Метою цієї виставки є популяризація спорту та промоція тих фантастичних спортсменів, які прославляють наше місто. В нас є 21 стипендіат, якому Львівська міська рада виділяє щомісячну премію у розмірі 10 тисяч гривень на підготовку до Олімпійських та Паралімпійських ігор. Загалом кожен з них отримав вже по 210 тисяч гривень. Сьогодні ми робимо виставку із фотографій цих спортсменів на фоні неймовірної архітектури нашого міста. Фізична культура — це теж культура, тому ми завдяки спорту промоціюємо не лише наші олімпійські надії, а й саме місто», — розповів начальник управління спорту міста Антон Нікулін.

Павло Паламарчук, "День", Львів

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати