Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Розпочався онлайн-марафон на підтримку людей з інвалідністю

03 грудня, 10:16
Фото з архіву "Дня"

У міжнародний день людей з інвалідністю урядовий уповноважений з прав осіб з інвалідністю Тетяна Баранцова організувала проведення Всеукраїнського онлайн-марафону "Комунікація – Партнерство – Відкритість".

Як передає Укрінформ, марафон розпочався о 10 год і триватиме до 18 год.

Участь у заході візьмуть керівники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, регіональні представники урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю.

Під час проведення онлайн-марафону здійснюватиметься підключення до центральної студії в Секретаріаті Кабінету Міністрів України керівників міністерств, які поінформують про проведену міністерствами роботу з питань соціальної підтримки людей з інвалідністю, поділяться планами такої роботи на 2022 рік та відповідатимуть на запитання, які найбільш хвилюють людей з інвалідністю.

Зокрема, підніматимуться питання доступності для людей з інвалідністю соціальних, медичних, освітніх послуг, а також інші питання, які пов´язані з дотриманням їх прав та законних інтересів.

Пряма трансляція заходу відбувається на каналі Кабінету Міністрів у Ютубі. Під час онлайн-трансляції марафону буде можливість поставити запитання, якщо надіслати його на електронну адресу: [email protected].

Як повідомлялося, 3 грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати