Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Україну прибув міністр закордонних справ і європейської інтеграції Молдови

04 серпня, 11:38

Розпочався робочий візит до України міністра закордонних справ та європейської інтеграції Республіки Молдова Олега Цулі, під час якого він зустрівся з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

“Радий вітати в Україні міністра закордонних справ і європейської інтеграції Молдови Олега Цулі. Наші країни — близькі сусіди з тісними двосторонніми зв’язками. Подальша взаємодія у сфері безпеки, євроінтеграції, регіональна, міжнародна співпраця несуть переваги Україні і Молдові”, - написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на сторінці у Twitter

Як повідомляла раніше пресслужба МЗС, під час зустрічі міністра закордонних справ та європейської інтеграції Республіки Молдова Олега Цулі з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою глави МЗС скоординують взаємну підтримки суверенітету і територіальної цілісності України і Молдови, включно зі взаємодією у міжнародних організаціях: ООН, ОБСЄ, Раді Європи та інших.

Сторони також обговорять подальше зміцнення регіональної безпеки, збільшення обсягів двосторонньої торгівлі, спрощення процедур перетину державного кордону громадянами обох країн. 

За підсумками зустрічі, глави зовнішньополітичних відомств зроблять заяви для преси.

 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати