Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Телеведучий Охрімович отримав відзнаку "Холодний Яр" за популяризацію історії

05 лютого, 10:09
Андрій Охрімович

Знаменитий журналіст і справжній патріот України, автор і телеведучий програми "Машини часу" на 5-у каналі Андрій Охрімович отримав відзнаку "Холодний Яр" – посвідчення за номером 120 підписав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Про це повідомляє видання "Козацький край".

Таким чином відзначено надзвичайно великий внесок тележурналіста 5-го каналу у створення циклу авторських телепрограм, які популяризують Визвольну боротьбу в Україні та історичну спадщину нашого народу. Зокрема, великий акцент у програмах "Машини часу" було зроблено на історію боротьби Холодного Яру за визволення від московського ярма, тож відзнака "Холодний Яр" стала дуже символічною для Охрімовича.

Нагадаємо, влітку 2014 року Андрій Охрімович потрапив до лікарні – під час робочої поїздки до Львова у нього стався приступ інсульту.

Нині Андрій Охрімович – у Києві, відомий телеведучий досі не може розмовляти і проходить курс реабілітаційного лікування (черговий етап – у Польщі, навесні цього року), а це потребує значних фінансових витрат.

Закликаємо усіх небайдужих допомогти коштами, спрямувавши їх на рахунок дружини пана Андрія у "Приватбанку": 5168755602476463. Уляна Глібчук.

Андрій Охрімович – уродженець Волині. Від перших днів незалежності України 12 років поспіль працював над авторськими програмами на Радіо Свобода. Ще п’ять років був ведучим Національної телекомпанії України, автором історико-документального циклу "Далі буде".

Після приходу до влади Януковича, коли один із нових чиновників телебачення з усмішечкою заявив Охрімовичу: "Етаво "Далі буде" дальше нє будєт!", пан Андрій залишив телеканал і з ідеєю нової авторської програми «Машина часу» знайшов підтримку на 5-у каналі. Його програми досі відроджують історичне минуле України, утверджують самодостатність нації і підтримують віру у завтрашній день. Недаремно "Машина часу" – одна з найрейтинговіших програм 5-го каналу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати