Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Доба у зоні ООС: Окупанти 16 разів порушували режим припинення вогню, двоє бійців загинули

05 червня, 08:54
Фото прес-центра ООС

4 червня збройні формування Російської Федерації 16 разів порушили режим припинення вогню, з них тричі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 мм і 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї", - ідеться в повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 11 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі поблизу міста Авдіївка – з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; двічі в районі населеного пункту Опитне – з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем; поблизу населеного пункту Новоселівка Друга – з протитанкових ракетних комплексів; двічі в районі населеного пункту Талаківка – з озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї; двічі поблизу населених пунктів Чермалик і Павлопіль – з автоматичних станкових гранатометів; поблизу населеного пункту Піски – з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї; в районі села Водяне – зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні п'ять разів: поблизу населеного пункту Кримське – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; в районі населеного пункту Новолуганське – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі поблизу населеного пункту Золоте-4 – з автоматичної стрілецької та снайперської зброї; в районі населеного пункту Станиця Луганська – зі стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, троє українських захисників отримали поранення. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки, 4 червня одного окупанта було знищено, ще одного – поранено.

Від початку поточної доби ворог чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог здійснив два обстріли позицій українських захисників: поблизу населеного пункту Талаківка – з ручних протитанкових гранатометів; в районі села Водяне – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник з автоматичної стрілецької та снайперської зброї двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Золоте-1.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати