Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сердюков потрапив під амністію, - російські ЗМІ

06 березня, 14:19

Анатолій Сердюков, колишній міністр оборони Російської Федерації потрапив під амністію. Таку інформацію розповсюджують російські інформаційні агенції з посиланням на власні джерела, пише ВВС Україна.

"Колишній міністр, який звинувачувався у халатності, подав слідчому клопотання про застосування до нього амністії, яке практично відразу було задоволено", - зазначає джерело.

Однак варто зазначити, що офіційного підтвердження чи спростування цієї інформації немає. Про це також нічого не кажуть адвокати Сердюкова.

Зазначимо, що Сердюков може підпадати під амністію оголошену у грудні 2013 року до Дня Конституції РФ через те, що державні нагороди, в тому числі - за бойові дії в 2008 році.

Нагадаємо, за версією слідства, екс-міністр оборони дав розпорядження за рахунок бюджету побудувати дорогу до бази відпочинку "Житне" (Астраханська область), що належала його зятю Валерію Пузікову. Як повідомлялось раніше, вирок йому мали висунути у навесні 2014 року.

Додамо, у 2012р. він був звільнений з поста глави Міноборони на тлі корупційного скандалу, пов'язаного з власністю та іншими активами холдингу "Оборонсервіс".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати