Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Міноборони тричі пролунав Дзвін Пам’яті

06 грудня, 11:05
Фото mil.gov.ua

На території Міністерства оборони України 6 грудня відбувся щоденний ранковий церемоніал вшанування захисників України, які загинули цього дня у різні роки та внаслідок російської збройної агресії на Сході України.

Про це повідомляється на сайті відомства.

"У цей день в 2004 році під час виконання завдань у складі українського миротворчого контингенту Місії ООН у Сьєрра-Леоне загинув старший прапорщик Дегтяр Анатолій Васильович. У 2014 році внаслідок збройної агресії РФ загинув солдат Марценюк Юрій Григорович. У 2017 році віддав життя, захищаючи Україну, майор Управління Служби безпеки України в Луганській області Ткаченко Анатолій Олександрович", - йдеться у повідомленні.

Присутні вшанували пам’ять захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до Стели Пам’яті.

У заході взяли участь представники керівництва Міністерства оборони України, офіцери та працівники структурних підрозділів оборонного відомства та Генерального штабу ЗС України, Національної гвардії України, представники чинного та попередніх урядів, народні депутати Верховної Ради України різних скликань, курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, ліцеїсти Київського військового ліцею ім. Івана Богуна, ветерани, громадські активісти.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати