Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За минулу добу бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню

06 грудня, 09:21
Фото прес-центру ООС

5 грудня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксовано і ворожий вогонь з озброєння БМП.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили 2 обстріли: біля Широкиного – з мінометів калібру 82 мм; неподалік Лебединського – зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" зафіксовано 6 ворожих обстрілів: поблизу Кримського – з гармат БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; біля Луганського і Травневого – зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; двічі неподалік Новолуганського – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; у районі Зайцевого – з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Вчора, 5 грудня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати