Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Оприлюднено ім’я воїна, який загинув на Донбасі 6 вересня

07 вересня, 12:56

Унаслідок недільного обстрілу отримав смертельні травми військовий з Івано-Франківщини.

Про це повідомив на своїй facebook-сторінці голова Городенківського районного об'єднання учасників АТО Михайло Човганюк, передає "Еспресо.Захід".

"За інформацією із фронту російсько-української війни маємо 200го. Сьогодні загинув житель села Вільхівці, Городенківського району Кубійович Тарас", – написав він.

За словами Михайла Човганюка, Тарас неодноразово призивався до військової служби: "Зі зброєю в руках захищав рідну батьківщину. А тепер поповнив небесний легіон".

Дати та подробиць похорону воїна наразі не повідомляють.

Нагадаємо, під час обстрілу 6 вересня загинув український військовий. Це сталося неподалік Причепилівки, що на Луганщині, коли противник вдруге за добу відкрив вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил. У відповідь на обстріл українські військові застосували наявні вогневі засоби та дали відсіч збройним формуванням Російської Федерації. Втрати противника уточнюють.

Нагадаємо, за офіційними даними командування Операції Об'єднаних сил, 6 вересня росіяни порушили встановлене 27 липня "всеосяжне і повне перемир'я". Неподалік Причепилівки, що на Луганщині, один військовослужбовець Збройних Сил України внаслідок другого за добу обстрілу отримав поранення не сумісне з життям.

Також двоє бійців під час гасіння степової пожежі поблизу Верхньоторецького зайшли на мінне поле у "сірій зоні" та загинули.

Слід зазначити, що під час встановленого перемир'я росіяни часто вдаються до обстрілів, але українська сторона переважно трактує їх як "неприцільні" й "провокативні", тобто такі, котрі не потребують відповіді і не є порушенням досягнутих домовленостей.

 


Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати