Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Герцог і герцогиня Кембриджські провели аудієнцію з подружжям Зеленських

07 жовтня, 18:05

Герцог та герцогиня Кембриджські зустрілися у середу з Президентом України Володимиром Зеленським та його дружиною Оленою Зеленською.

Як передає Укрінформ з посилання на офіційний акаунт Кембриджів у Твіттері, аудієнція відбулась у Букінгемському палаці.

«Сьогодні герцог і герцогиня Кембриджські провели аудієнцію з Президентом України Володимиром Зеленським та першою леді Оленою Зеленською у Букінгемському палаці», - йдеться у дописі.

Деталі зустрічі не наводяться.

Як повідомлялось, Президент Володимир Зеленський з дружиною 7-8 жовтня перебуватимуть з офіційним візитом у Великій Британії.

Під час візиту заплановані переговори Президента з Прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, після яких відбудеться підписання українсько-британської Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю та стратегічне партнерство.

Зеленський також проведе зустрічі зі спікером Палати громад парламенту Великої Британії Ліндсі Гойлом, лордом-мером лондонського Сіті Вільямом Расселом та відвідає Лондонську фондову біржу, зустрінеться з британськими інвесторами.

Планується також підписання низки двосторонніх документів щодо співпраці у сфері оборони та фінансової підтримки двосторонніх проєктів.

 


Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати