Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Монастирський пообіцяв внести у ВР законопроєкти щодо безпеки руху

07 грудня, 15:54

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський після масштабної автоаварії на Чернігівщині заяив, що цього місяця, за власною ініціативою, внесе у Верховну Раду законопроєкти, спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, Патрульна поліція суворо каратиме водіїв та власників комерційних транспортних засобів, які їздять на «лисій гумі» або використовують для економії грошей колеса, які мають недопустимі недоліки. А також тих, хто, перевищує швидкісний режим та правила маневрування.

«Страшна трагедія трапилася сьогодні вранці поблизу Чернігова. Близько восьмої ранку водій вантажівки, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршрутним автобусом. У результаті аварії, станом на зараз, загинуло тринадцять людей. Інші – у важкому стані. Висловлюю свої глибокі співчуття рідним та близьким загиблих. Це непоправна втрата», – написав Монастирський.

Нагадаємо, сьогодні внаслідок ДТП поблизу с. Брусилів Чернігівської області на автодорозі Н-27 Чернігів - Грем'яч попередньо загинули 13 людей.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати