Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Міноборони планує зведення мобільних містечок для військовослужбовців ЗС України

08 лютого, 22:22
Фото: mil.gov.ua

Одним із пріоритетів у діяльності Міноборони України є розвиток і розвиток військової інфраструктури, заявив міністр оборони Андрій Загороднюк.

"Плануємо найближчим часом побудувати два якісно нових інфраструктурних об'єкти - військові бази в Маріуполі і Сєвєродонецьку, які будуть оснащені за стандартами НАТО", - повідомив міністр під час прямого ефіру на одному з українських телеканалів в суботу ввечері, повідомляє прес-служба Міноборони.

Також глава оборонного відомства розповів про перспективи зведення мобільних містечок для військовослужбовців ЗС України.

"Ще одним цікавим і новим проектом, який ми незабаром представимо широкому загалу, є польовий табір з вагончиків. Цей об'єкт призначений як для служби, так і для проживання наших воїнів. Там є місця для відпочинку, прийому їжі, в ньому передбачені душові кабіни, санвузли, є все необхідне для комфортного проживання військовослужбовців", - зазначив Загороднюк, додавши, що табір також буде відповідати стандартам НАТО.

За його словами, подібні об'єкти досить привабливі для українського військового відомства, оскільки містять цілу низку переваг, таких як: швидкість будівництва, мобільність тощо.

"У разі необхідності ми зможемо швидко доставити і зібрати їх там, де нам потрібно. Наприклад, у таких модульних містечках на другій лінії зможуть комфортно проживати і виконувати завдання наші танкісти", - підкреслив міністр.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати