Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Частину будівлі Європарламенту у Брюсселі нададуть безхатькам

08 квітня, 17:37
Фото: Reuters

Частину будівлі Європарламенту у Брюсселі нададуть безхатькам, а його кухні будуть щодня готувати більше тисячі обідів для медпрацівників і нужденних на тлі боротьби з поширенням коронавірусу.

Про це  заявив голова Європарламенту Давід Сассолі,  повідомляє Європейська правда.

"Конкретна солідарність з громадянами. Це лінія Європейського парламенту. За домовленістю з Брюссельським столичним регіоном ми вирішили зробити частину нашої будівлі доступною для бездомних і найбільш вразливих верств суспільства під час цієї серйозної надзвичайної ситуації в галузі охорони здоров'я", - заявив Сассолі.

Крім того, за його словами,  кухні Європарламенту виготовлятимуть  понад 1000 обідів на день, які будуть роздаватися нужденним, а також медичним працівникам, щоб допомогти їм виконувати свою роботу.

"Ми близькі до тих, хто страждає, до тих, хто невпинно трудиться в наших лікарнях, до міста і людей Брюсселя, а також до тих, хто живе в Страсбурзі і Люксембурзі, хто вітає нас і кому сьогодні потрібна наша допомога. Сила Європи полягає в її здатності діяти солідарно", - заявив президент Європарламенту.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати