Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

СБУ попередила про провокаційну акцію російських спецслужб у Львові

08 вересня, 12:19

СБУ попередила проведення у Львові режисованої в Росії фейкової акції, спрямованої на розхитування ситуації в країні. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України на своїй сторінці у Facebook.

Відповідно до планів Кремля, 6 вересня у Львові хотіли провести "Збори матерів учасників АТО". Під час них планувалося піддати критиці державну політику,зокрема на Донбасі, та закликати до припинення антитерористичної операції на будь-яких умовах.

Організатором заходу виявилася жителька Волині - одна з провідних функціонерів "Російського культурного центру". Вона за гроші з Москви найняла учасників "акції" серед пересічних громадян.

"Оперативники спецслужби задокументували, що для "масовки" організатори найняли за чотириста гривень майже сто пенсіонерів та студентів, які повинні були імітувати ролі родичів учасників антитерористичної операції. Жодного члена родини учасників АТО серед протестувальників не було", - наголосили у відомстві. 

Правоохоронці вказують на те, що це була чергова спроба створити "картинку" фейкового незадоволення українською владою для російських ЗМІ виявилися невдалою.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати