Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Під Офісом Президента вимагали не допустити саботування справ Майдану

08 листопада, 16:43
Фото: Укрінформ

Родичі героїв Небесної Сотні, учасники Революції Гідності, правозахисники та громадські активісти провели акцію під будівлею Офісу Президента з вимогою не допустити саботування справ Майдану.

Про це повідомляє Укрінформ.

“Справи Майдану, левова частка з яких — саме про загибель на Майдані, мають перейти в Державне бюро розслідувань. Ми закликаємо громадськість, Президента України Володимира Зеленського, прем’єр-міністра, голову Державного бюро розслідувань, щоб вони активізували свої дії щодо цього переходу справ”, - виступили організатори акції.

В акції взяли участь декілька десятків людей. Вони тримали в руках фотографії героїв Небесної сотні, плакати з написами: “Не злий Майдан”, “Справедливість має настати”, “Врятуйте розслідування!”, “Справи Майдану — екзамен на гідність”, “Що після 20.11.19?”.

В акції також узяв участь екскерівник Управління спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

Під час заходу його учасники влаштували перформанс, пропустивши фотографії та аркуші з написами про Революцію гідності через шредер, з написом “ДБР”.

Раніше активісти направили звернення до всіх органів влади, де вказали план недопущення розвалу розслідування справ Майдану.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати