Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Переговори "Нормандської четвірки" перервали заради зустрічі Зеленського та Путіна

09 грудня, 21:42
Фото: Reuters

Переговори лідерів країн "Нормандської четвірки" перервано заради двосторонньої зустрічі Президента України Володимира Зеленського та Президента Російської Федерації Володимира Путіна.

"Наразі розпочалася зустріч двох глав держав. Потому відновляться переговори у чотиристоронньому форматі", - повідомляється на сторінці Офісу Президента у Facebook.

Повідомляється також, що лідери країн «Нормандської четвірки» обговорювали комюніке, яке має бути оприлюднене за результатами Нормандського саміту.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко у коментарі ЗМІ в Парижі, передає Офіс Президента.

«Я думаю, що це триватиме кілька годин. Це закриті переговори у Нормандському форматі. Щойно буде підготовлено фінальний проект комюніке, чотири лідери вийдуть до представників ЗМІ та прокоментують, до чого всі домовилися», – сказав Кирило Тимошенко.

За словами заступника керівника Офісу Президента, на зустрічі, зокрема, присутні помічник Президента України Андрій Єрмак, міністр закордонних справ Вадим Пристайко, начальник Генерального штабу Збройних сил Руслан Хомчак та радник Президента України Руслан Демченко. «Всі питання обговорюються у робочому форматі», – зазначив Кирило Тимошенко.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати