Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українська художниця ZINAIDA створила сценографію для кліпу «ВВ» & Божичі feat. Ніна Матвієнко

10 липня, 12:03

Гурт «Воплі Відоплясова» на чолі з Олегом Скрипкою, Ніна Матвієнко feat. «Божичі» представили новий кліп «Купалочка», директором та головним режисером якого стала українська художниця ZINAIDA (раніше відома як Зінаїда Ліхачова).

Про це йдеться на сайті ZINAIDA

"Напрочуд органічний симбіоз драйвового звуку від сучасного рок-гурту Олега Скрипки з вікославною спадщиною сакрального мелосу української народної музики від Ніни Матвієнко, Сусани Карпенко та «Божичів».

Я тішуся, що як художник та режисер кліпу стала учасником цього дива разом з моєю командою справжніх професіоналів: Сергієм Міхальчуком, Юрієм Радьковським і Вікторією Зубенко. Ми вклали у цей наш творчий виплід душу свою укупці з усіма своїми знаннями про незглибиму палітру барв і самобутню культурну эстетику українських народних тридицій та обрядів", - ділиться своїми враженнями художниця ZINAIDA.

«Протягом майже 15 років ми відкривали фестиваль разом із Ніною Митрофанівною саме цією піснею. Крізь роки ми пронесли "Купалочку", і саме так вона стала негласним гімном «Країни Мрій»», - згадує Олег Скрипка.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати