Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Доба в ООС: Окупанти били із заборонених мінометів, поранений боєць

10 вересня, 08:55
Фото прес-центра ООС

Збройні формування Російської Федерації та її найманці за минулу добу 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. 

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння, а окрім того, - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 9 обстрілів позицій Об'єднаних сил: тричі неподалік Водяного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі поблизу Новотроїцького – зі стрілецької зброї; неподалік Авдіївки – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; неподалік Опитного – з автоматичного гранатомета; двічі поблизу Павлополя – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Зайцевого – з мінометів калібру 82 мм; двічі поблизу Троїцького – зі стрілецької зброї; неподалік Причепилівки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил один військовослужбовець отримав бойове поранення.

Від початку поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців не зафіксовано.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати