Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Окупанти двічі відкривали вогонь по позиціях ОС, загинув боєць ЗСУ

11 лютого, 19:00

Російські окупаційні війська від початку доби 11 лютого двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілу один український боєць загинув.

Про це у Facebook повідомляє пресслужба штабу ООС.

“Протягом поточної доби, 11 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» збройні формування РФ здійснили прицільний обстріл позицій українських військових зі снайперської зброї неподалік населеного пункту Зайцеве. Внаслідок пострілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Від отриманих поранень він помер під час евакуації до шпиталю.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь у бік позицій Об'єднаних сил з ручного протитанкового гранатомета.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські бійці відкрили вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати