Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Азаров закликав усі партії Ради об'єднатися в "серйозну велику коаліцію"

09 листопада, 15:41

Прем'єр Микола Азаров закликав всі представлені у Верховній Раді партії об'єднатися в "серйозну велику коаліцію". Про це сказано в його заяві, поширеній прес-службою Кабміну.

"Я звертаюся до керівників політичних партій, представлених у Верховній Раді України, з пропозицією приступити до переговорів щодо формування серйозної великої коаліції", - заявив прем'єр.

"Масштаб завдань, які сьогодні стоять перед країною в непростих умовах світової економіки, потребує консолідації, а не конфронтації. Я абсолютно відповідально про це заявляю, і ми готові до серйозних обговорень усіх проблемних питань", - зазначив він.

"Можна, звичайно, виступати в різних шоу, розповідати про гарне життя - значно важче приймати конкретні рішення, спрямовані на те, як вистояти в цих непростих умовах економічної кризи, - заявив Азаров. - Дехто починає лихословити: нібито Партія регіонів заявляла про подолання розрухи. Так, розруха подолана, але Партія регіонів ніколи не говорила про подолання світової економічної кризи".

З його слів, зараз Україна перебуває в набагато кращих умовах, ніж у березні 2010 року, однак "ті виклики, які зараз стоять перед нашою економікою, дуже серйозні".

"Тому, якщо ми думаємо про майбутнє нашої країни, то потрібно забути про свої амбіції, забути про якісь конфронтації, а об'єднуватися і працювати на благо нашої країни", - вважає Азаров.

"Найближчі вибори через два з половиною роки, тому хоча б дайте рік часу на спокійне життя. І цього часу достатньо, щоб консолідовано приймати рішення. А через рік - знову починайте. Через рік-півтора почнеться президентська кампанія. Зараз кожен може показати своє реальне обличчя народу: він за єдність - значить разом працюємо!" - Підкреслив прем'єр.

Нагадаємо, що Азаров раніше заявив, що завдяки чесним виборам Партії регіонів вдалося перемогти. Він також висловив подив низьким результатом партії в столиці.

Джерело: Ukranews

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати