Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Денісова проінспектувала КПВВ "Чонгар" та зустрілась із дружинами кримських політв'язнів

12 лютого, 16:54
Фото: Facebook.com/denisovaombudsman

Омбудсмен Людмила Денісова провела моніторинг КПВВ "Чонгар", де перевірила дотримання прав громадян під час перетину адміністративної межі з тимчасово окупованим Кримом та материковою частиною України.

Про це вона повідомила у Facebook.

"Особисто промоніторила як здійснюється пропускний режим на цьому КПВВ. Зокрема, як організована робота на самому КПВВ, що стосується перевірки документів громадян, їх особистих речей та транспортних засобів", - написала Денісова.

КПВВ "Чонгар" оснащений за всіма сучасними стандартами, а також повністю забезпечений безперешкодний доступ громадян до будівель пункту.

Під час перевірки Денсіова зустрілась з адвокатами та дружинами незаконно ув'язнених російською окупаційною владою кримських татар.

"Вони детально розповіли про стан здоров'я наших співгромадян, а також попросили мене сприяти якнайшвидшому звільненню їх рідних. Зазначила, що продовжую щоденну боротьбу за долю усіх українських політв'язнів та робитиму все від мене залежне, щоб якнайшвидше повернути їх на Батьківщину", - написала омбудсмен.


Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати