Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В УЄФА вирішили перенести Євро-2020 на наступний рік

12 березня, 18:56
Фото Reuters

УЄФА 17 березня має намір оголосити про перенесення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу на 2021 рік через пандемію коронавірусу.

Про це повідомляє L'Equipe.

За інформацією авторитетного французького видання, Союз європейських футбольних асоціацій 17 березня на засіданні за участю представників усіх країн, які входять до організації, оголосить про тимчасове призупинення розіграшів Ліги чемпіонів та Ліги Європи та перенесення Євро на 2021 рік через оголошену у світі пандемію коронавірусу.

Зазначається, що аби реалізувати свої плани УЄФА доведеться домовитися із ФІФА (Міжнародною федерацією футбольних асоціацій), яка планує у 2021 році провести оновлений Клубний чемпіонат світу.

Засідання УЄФА щодо ситуації, яка склалася через коронавірус, відбудеться 17 березня у режимі відеоконференції. До участі у ній запрошені представники 55 асоціацій, що входять до складу УЄФА, керівники Асоціації європейських клубів і європейських ліг, а також представники Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів.

Раніше очікувалося, що УЄФА 12 березня оголосить про призупинення розіграшу Ліги чемпіонів через пандемію коронавірусу. 12 березня керівники провідних європейських футбольних ліг звернулися до УЄФА з проханням перенести Євро-2020 через пандемію коронавірусу.

Крім цього, 12 березня іспанська Ла Ліга прийняла рішення призупинити на два тижні чемпіонат країни з футболу через коронавірус. Також УЄФА заявив, що розгляне питання про перенесення Євро-2020 та матчів континентальних клубних турнірів 17 березня.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати