Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові відкриють перший в Україні автокінотеатр на даху

12 травня, 19:32

Глядачів у залі просто неба, а розташована вона на найвищому рівні автомобільного паркінгу на території ТВК «Південний», приймуть вже завтра, 13 травня.

Щодня обіцяють аж три сеанси – о п’ятій годині вечора, пів до восьмої та пів до одинадцятої. Фільми транслюватимуть з великого світлодіодного екрану розміром 10 на 5 метрів, що дає можливість робити покази вдень, до настання сутінків.

Перший сеанс призначений для батьків з дітьми, яким до перегляду пропонуватимуть мультфільми або фільми для сімейного перегляду. Наступні два сеанси – для дорослої аудиторії.

В афіші на перший день роботи автокінотеатру – мультик «Казки магічного міста: Дерево бажань», оскароносна (2019) комедійна драма Пітера Фарреллі «Зелена книга» та кримінальна комедія Гая Річі «Джентльмени».

Ціна квитка для однієї автівки (незалежно від сеансу, ряду чи місця) –  200 гривень.

За словами керівника отакого незвичного і нетипового для України закладу

Ярослава Микитина, ідея створення кінозали на даху виникла ще два місяці тому – на початку впровадження карантинних заходів. «Але тоді організацію такого виду дозвілля нам не дозволили, хоча у країнах Європи аналогічні кінотеатри працювали від початку пандемії, – говорить Я. Микитин. – Позаяк з 11 травня умови карантину пом’якшено, така форма перегляду кінофільмів вже відповідає епідеміологічним вимогам».

Квитки на всі сеанси продаватимуть тільки в режимі онлайн.

Паркомісце власник автомобіля обиратиме сам – згідно зі схемою (з урахуванням кузова машини).

В автомобілі може перебувати стільки осіб, скільки передбачено посадкових місць.

Виходити з машини під час демонстрації фільму не дозволяється. Так само  – смітити, вмикати двигун і фари.  

Автоглядачам, які порушуватимуть порядок в автокінотеатрі, відповідно – заважатимуть автоаудиторії переглядати фільм, запропонують залишити зал-паркінг без відшкодування вартості квитка.

Тетяна КОЗИРЄВА, Львів.

 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати