Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу окупанти 5 разів порушили режим припинення вогню в районі ООС, поранено двоє військових

12 червня, 08:54
Фото: mil.gov.ua

Від початку доби вівторка, 11 червня, бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого двоє українських військовослужбовців було поранено, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Унаслідок ворожих обстрілів два українські військовослужбовці отримали поранення. На обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюють", - йдеться у зведенні станом на 18:00, оприлюдненому на сторінці прес-центру у Facebook.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили чотири обстріли позицій об'єднаних сил, із них: двічі в районі н. п. Широкиного з боку н. п. Саханка - з автоматичного гранатомета і снайперської рушниці; н. п. Водяне, з боку н. п. Ужівка - зі стрілецької зброї; поблизу н. п. Піски, з боку н. п. Веселе - з автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

Окрім цього, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 мм, станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї позиції об'єднаних сил у районі н. п. Південне з боку шахти ім. Гагаріна.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати