Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сьогодні ВРУ планує ратифікувати низку міжнародних домовленостей й оновити склад ЦВК

12 липня, 10:39
Фото з архіву "Дня"

Верховна Рада планує сьогодні ратифікувати низку міжнародних домовленостей, оновити склад Центрвиборчкому та призначити суддів КСУ. Про це свідчить порядок денний на 12 липня, опублікований на сайті парламенту.

Уранці депутати завершать розгляд законопроекту про правовий статус осіб, зниклих безвісти. Після цього планують розглянути кілька ратифікацій, зокрема угоду з Нідерландами про міжнародне правове співробітництво щодо злочинів, пов'язаних зі збиттям літака рейсу МН17. У зв'язку з цим також мають намір змінити законодавство.

Законопроект про заборгованість підприємств оборонно-промислового комплексу – учасників Державного концерну "Укроборонпром" перед компаніями держави-окупанта планують розглянути в другому читанні.

У зв'язку з ухваленням закону про Антикорупційний суд мають намір внести зміни до закону "Про судоустрій і статус суддів".

Проект постанови про проведення Всеукраїнської естафети Єднання з нагоди 100-річчя проголошення Акту злуки УНР і ЗНР стоїть для включення до порядку денного та ухвалення рішення, як і законопроекти щодо авто на єврономерах.

Далі - блок ратифікацій, зокрема з Україною та США щодо застосування положень закону "Про податкові вимоги до іноземних рахунків".

У другому читанні заплановано розгляд законопроекту про рівні права жінок і чоловіків під час служби у ЗСУ, а також щодо діяльності Держбюро розслідувань.

Тільки після цього мають намір перейти до оновлення складу Центрвиборчкому. Одразу після цього в плані роботи - призначення суддів КСУ.

Крім того, у плані роботи блок питань у першому читанні, проект змін до бюджету на поточний рік та законопроекти про ідентифікацію поліцейських і нацгвардійців.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати