Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Унаслідок антитерористичної операції на півночі Йорданії загинули 7 людей

12 серпня, 15:45
Фото Reuters

У місті Ас-Сальт на півночі Йорданії загинули 7 людей унаслідок антитерористичної операції. Про це повідомляє агенство Associated Press.

Серед загиблих троє бойовиків, яких витягли з-під уламків свого укриття, ще 4 людини - співробітники служби безпеки, які штурмували будівлю.

Антитерористична операція почалася в суботу, 11 серпня. Як передає агенство, це було найбільш "небезпечним" зіткненням бойовиків і сил безпеки Йорданії. Разом з цим, операція призвела до нових побоювань з приводу спроб терористів здійснити напад і дестабілізувати ситуацію.

Як повідомили виданню Reuters в уряді, силовикам вдалося вилучити зброю бойовиків. Офіційним особам було невідомо, скільки бойовиків сховалися в житловому кварталі. Але трьох затримали живими. Частина будівлі виявилася пошкодженою внаслідок вибуху, який влаштували терористи.

Місцеві ЗМІ повідомляли, що підозрювані бойовики - йорданці. Вони планували нові атаки і були озброєні вибухівкою, гранатами та іншою зброєю.

Антитерористична операція почалася після того, як у п'ятницю бойовики підірвали саморобну бомбу під поліцейським автомобілем у місті недалеко від столиці Аммана. Внаслідок вибуху було вбито поліцейського.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати