Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зеленський: Національна ідея для українців - об'єднатися і зробити неможливе, стати країною з найшвидшим темпом позитивних змін

12 грудня, 14:17
Фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський вважає, що національна ідея для українців полягає в тому, щоб спільно стати однією з країн у світі, які найбільш динамічно розвиваються.

"Вступаючи на посаду президента, я говорив про те, що наша національна ідея - об'єднавшись, зробити неможливе. Тільки це дасть змогу вийти на глобальний рівень і розмовляти з усім світом на рівних", - написав він у своїй статті "Вперед і вгору", яку буде опубліковано у спецвипуску журналу "Новое время" від 12 грудня під назвою "Світ у 2020".

Зеленський зазначив, що Україна не може претендувати на глобальне лідерство в розмірах території, військової могутності та обсягах добування корисних копалин, їй "прямо зараз не світить" лідерство у технологіях і промисловий потенціал.

"Але ми точно можемо стати країною світу, яка динамічно розвивається. Країною з найшвидшим темпом позитивних змін - не тільки в економіці, але й у всіх сферах життя. Можемо довести, що неможливе можливо. Довести це друзям, ворогам, але насамперед - самим собі", - переконаний він.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати