Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Головнокомандувач ЗСУ взяв участь у засіданні Військового комітету НАТО

13 січня, 19:52
Фото facebook.com/CinCAFU/

13 січня головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний взяв участь у засіданні Військового комітету НАТО на рівні головнокомандувачів (начальників генеральних штабів) НАТО.

Про це Залужний повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Головнокомандувач ЗСУ Залужний взяв участь у засіданні Військового комітету НАТО 01

"Під час свого виступу ознайомив учасників із поточною безпековою ситуацією навколо кордонів України, на тимчасово окупованих територіях та в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Акцентував на тому, що Росія не змирилась із європейським вибором українського народу і продовжує агресію проти нас та нарощує свою військову присутність навколо нашого кордону. Водночас запевнив, що Збройні Сили разом з усією українською нацією готові діяти за будь-яких сценаріїв розвитку ситуації.

Зосередив увагу на використанні державою-агресором інструментів гібридної війни, серед яких і газовий шантаж, і так звана міграційна криза, й інформаційна війна", - написав Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ провів також двосторонню зустрічі з головою Військового комітету НАТО адміралом Робом Бауером, під час якої обговорив питання практичної реалізації Україною статусу партнера НАТО з розширеними можливостями. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати