Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вінницька та Хмельницька області із середи переходять у "жовту" зону карантину

13 грудня, 19:29
Фото Reuters

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) ухвалила рішення про послаблення карантинних обмежень у двох областях України.

Про повідомив у Телеграмі міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

"За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 15 грудня 2021 року "жовтий" рівень епідемічної небезпеки на території Вінницької та Хмельницької областей", - написав Немчінов.

Він також нагадав, що з 6 грудня в Україні почали діяти нові правила карантину, згідно з якими відвідувати громадські заклади у "жовтих" зонах можуть лише громадяни, які отримали щонайменше одну дозу вакцини проти COVID-19 та мають відповідний документ.

Для обслуговування відвідувачів та клієнтів працівники ресторанів, готелів і спортзалів також повинні мати принаймні одне щеплення проти COVID-19. Одночасно для відвідування громадських закладів можна використати і негативний тест, який діє 72 години, або альтернативний документ – COVID-сертифікат про одужання.

Отже, на жовтому рівні епіднебезпеки громадські заклади не зможуть обслуговувати клієнтів, а також допускати роботу тих, хто не має одного з перерахованих документів. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати