Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Заарештовані в Україні росіяни Саттаров і Камалов просять Кремль обміняти їх на українських політв'язнів

14 серпня, 21:42

Заарештовані в Україні росіяни Олександр Саттаров і Фарух Камалов просять російську владу обміняти їх на українських політв'язнів. Про це на своїй сторінці у Facebook написала уповноважений з прав людини в Україні Людмила Денісова.

"Під час сьогоднішнього моніторингового візиту до Лук’янівського СІЗО я зустрілася із Олександром Саттаровим та Фарухом Камаловим, які написали заяву на ім’я Президента РФ з проханням повернути їх на територію Росії шляхом обміну на одного з українських політв’язнів. Раніше таку заяву подав громадянин РФ Олексій Седіков, який відбуває покарання за тероризм в Бучанській колонії", - написала вона.

За словами Денісової, ці листи будуть відправлені в Міністерство закордонних справ України, щоб співробітники відомства доставили їх в Адміністрацію президента Росії.

Зазначимо, що Олександр Саттаров - це представник так званої "самооборони Криму", колишній боєць "Беркута" з Дніпра. За версією слідства, брав участь у захопленні українських військових частин у Криму у 2014 році.

Фарух Камалов - колишній "заступник міністра спорту Криму", звинувачений в державній зраді.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати