Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Першокурсники ліцею імені Героїв Крут склали урочисту присягу

14 жовтня, 16:43
Фото автора

Сьогодні, у День захисників і захисниць України, курсанти Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут склали Урочисту клятву першокурсників. Заклад поповнився 217 курсантами з 19 областей України.

«Мене справді переповнює гордість за вас і велика повага до вашого вибору! У час, коли наша країна бореться на Сході в російським агресором, ви не побоялися одягнути на себе військовий однострій. І робите це з усвідомленням, бо сьогодні ви ліцеїсти, але вже завтра багато з вас стане командиром і керуватиме різними підрозділами українських військ. Тож дякую вам за мужність вашого вибору та справжній патріотизм!», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Серед першокурсників – сини учасників АТО/ООС. У двох ліцеїстів батьки поклали життя під час виконання обов'язку на сході України.

На сьогоднішній день у ліцеї навчається 437 юнаків. За роки роботи навчального закладу здійснено 34 випуски: путівку в життя отримали 4825 ліцеїстів, багато з яких стали офіцерами Збройних Сил України та інших силових структур. Вони брали активну участь у боях проти російського агресора від перших днів війни, а деякі й зараз виконують завдання у складі сил Операції об'єднаних сил.

Павло ПАЛАМАРЧУК, Львів

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати