Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Загроза з боку РФ є постійно, але ситуація під контролем - Данілов

14 грудня, 21:06
Фото: unn.com.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що загроза з боку Російської Федерації є постійно, проте ситуація перебуває під контролем.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Чи є на сьогодні загроза нашій країні? Звісно, є. Вона постійна. Починаючи з 2014 року ми перебуваємо в активній фазі з'ясування відносин із Російською Федерацією. І це не наша провина, ми ні на кого не нападали. Що сьогодні є: ми відстежуємо ситуацію. Вона під контролем", - заявив Данілов на брифінгу в Офісі президента.

За його словами, російські війська постійно проводять навчання поблизу українських кордонів, проте великої загрози в цьому на сьогодні немає.

"Навчання вони проводять постійно. Інша річ, що раніше на це так не звертали уваги. Щодо наявності та переміщення техніки, то вони роблять це постійно. Вони постійно встановлюють ті чи інші табори, але в цих таборах на сьогодні немає тієї кількості людей, яка дозволяла б вважати, що є велика загроза. Але це не означає, що цього не відбуватиметься завтра", - підсумував він.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати