Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У багатьох країнах в політиці домінує прагматичний цинізм. Українці ж натомість прагнуть ідеалу, - Лариса Івшина (аудіо)

15 січня, 15:47

14 січня головний редактор «Дня» Лариса Івшина дала інтерв’ю програмі «Українська справа» Львівського радіо «Незалежність».

Журналіст радіо Марія ЛУГОВА говорила з Ларисою Олексіївною про проекти «Дня», актуальні події в Україні та про те, чим став для країни Євромайдан.

«… Поставивши попереду «питання Тимошенко», а не асоціації, Європа загнала Януковича в ситуацію, з якої у нього було небагато виходів. Сьогодні хочуть звинуватити лише Україну в тому, що провалився Вільнюський саміт. Я так не думаю. Є складна комбінація інтересів. В нашій історії такі випадки вже бували, коли ми потрапляли під «роздачу». Треба вчитися аналізувати помилки, вчитися бути компромісними, як би неприємно це було, — зауважила Лариса Івшина в інтерв’ю. — У багатьох країнах в політиці домінує прагматичний цинізм. Українці ж натомість прагнуть ідеалу. Це – прекрасно. Але до ідеалу дуже складний шлях. За рік до президентських виборів волати про те, що терміново потрібно скинути Януковича — це надзавдання. А що по цій дорозі?..».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати