Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Гройсман опублікував карту аптек України, які долучилися до програми "Доступні ліки"

15 квітня, 18:57
Фото з архіву "Дня"

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман опублікував карту України із аптеками, які долучилися до програми "Доступні ліки". Він на своїй сторінці у Facebook закликав поширювати дану інформацію.

"За перші дні зі старту дії програми "Доступні ліки" тисячі українців змогли скористатись перевагами програми, і дуже важливо, щоб якомога більше громадян дізнались про можливість отримати необхідні ліки безкоштовно або з невеликою доплатою. Вже зараз понад 2000 аптек підтримують урядову програму, і з кожним днем це число збільшується. Ділюсь з вами детальною картою аптек-партнерів програми "Доступні ліки" по всій Україні. Поширюйте!" - написав Гройсман.

Нагадаємо, що 1 квітня в Україні стартувала програма "Доступні ліки", яка дозволить громадянам отримувати низку препаратів безкоштовно або з невеликою доплатою. Програма діє на ліки від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми.

Для того, щоб отримати препарати за цією програмою, потрібно звернутись до лікаря, отримати правильно виписаний рецепт із зазначенням діючої речовини, прийти до аптеки, що бере участь у програмі, та отримати обрані ліки.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати