Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Інституті серця відбулась "провокація" напередодні виборів директора, - Тодуров

15 грудня, 12:52
Фото: Facebook

Директор Інституту серця заявив, в Інституті серця відбулась «провокація» напередодні виборів директора, призначених на 18 грудня.

Про це директор Інституту серця Борис Тодуров написав на своїй сторінці у Facebook.

“Ось в таких умовах вчора ввечері довелося працювати співробітникам Інституту Серця. У клініці зараз перебуває понад 200 важких пацієнтів. Як ви самі розумієте, ніяких «заручніків» не було. Була провокація з метою зірвати вибори, які намічені на 18-е число. Персонал в шоковому стані. Сестри, санітарки і лікарі налякані агресивними діями провокаторів у яких при огляді знайшли ніж, газовий балончик і бойові патрони. Багато, як і я, після численних погроз залишилися ночувати на роботі. Спасибі поліції, яка затримала чотирьох хуліганів.

Ще раз нагадую організаторам цих вистав: в клініці перебувають тижелимі пацієнти, своїми діями ви піддаєте небезпеці сотні життів”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун повідомила, що директор Інституту серця організував "тренінг" з протидії активістам, для безпеки медичних працівників та захист прав пацієнтів", а потім, утримуючи в приміщенні активістів і медперсонал, фактично тримав їх у заручниках.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати