Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Видання "La Stampa" оприлюднило світлини італійського репортера зі Сходу України

16 січня, 16:32
Фото: lastampa.it

Одне з провідних та найстаріших італійських видань «La Stampa» оприлюднило фоторепортаж відомого італійського журналіста Роберто Травана.

Зазначається, що Роберто Траван - саме той журналіст, «зникнення» якого так завзято бажали пропагандистські ЗМІ країни-агресора, про що повідомлялося раніше.

Роберто Траван неодноразово відвідував Схід України з метою фіксації та доведення до свідомості італійських та європейських громадян суворої реальності, в якій п’ятий рік живе Україна.

Його фотографії виставлялись на багатьох виставках в Італії та ставали переможцями міжнародних конкурсів.

Цього разу, наприкінці грудня 2018 року він перебував в районі операції Об’єднаних сил та на власні очі черговий раз пересвідчився в незламній силі українського народу та непохитній стійкості українських воїнів, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України на офіційному сайті.

Прес-служба Міноборони також закликала уважно подивитись фотографії італійського репортера, що передають непросте буденне життя мирних українських населених пунктів поруч з лінією фронту та відтворюють героїчні обличчя захисників України, які, не дивлячись на важку службу непохитно вірять у перемогу.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати