Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Пристайко обговорив співпрацю у розслідуванні катастрофи літака МАУ з главою МЗС Британії

16 січня, 14:41
Фото twitter.com/VPrystaiko

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко під час візиту до Великобританії провів зустріч з главою МЗС Великобританії Домініком Раабом.

Співрозмовники обговорили способи співпраці в розслідуванні авіакатастрофи українського літака рейсу PS752 в Ірані, передає УНН із посиланням на повідомлення Пристайка в Twitter.

"Зустрівся з моїм колегою Домініком Раабом. Ціную його слова про тверду і безсумнівну підтримку України. Обмінялися думками про способи співпраці в розслідуванні PS752 і домовилися працювати разом з цього та інших питань, зокрема щодо захисту суверенітету України", - написав міністр.

Він повідомив, що в рамках візиту в Сполучене королівство так само провів зустріч з депутатом британського парламенту Джоном Віттінгдейлом і головою комітету у закордонних справах Томом Тугендхатом.

"Обговорили трагедію PS752 і наші спільні кроки щодо забезпечення справедливості, а також ситуацію в Східній Україні", - зазначив Пристайко.

Як повідомлялося, сьогодні в Лондоні відбудеться зустріч глав МЗС країн, чиї громадяни загинули через катастрофу українського літака.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати